Post by depkamedmaeclear on Feb 9, 2022 4:14:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Koala Crush ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Koala Crush IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla puan hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Koala Crush 2022 version ▞▞▞
Bir seviye kaybettikten sonra ücretsiz hamleler almak için reklam izleme seçeneğini geri koyar mısınız?
harika bir oyun, her gün bu oyunu oynamanın tadını çıkarın. eğlenceli ve biraz rahatlatıcı
Oyunun bir macera, destan veya hikaye olmamasını takdir ediyorum. Kibrit oyunlarını ve patlama oyunlarını severim ve bu oyun benim tekerlekli evimde. Teşekkürler.
Koala Crush Arkada cioa
iyi
7 Mart 2020'de bir paket satın aldım, mesaj satın almanın tamamlandığını söylüyor ancak ürünler bana ulaşmadı. Bu oyun eğlenceli ama kimsenin satın almasını tavsiye etmem.
Oynamak için çok az zaman, çoğunlukla reklamlar ve grafikler. Saçma
Gerçekten, zihin uyarıcı, aşk, ancak bir Google oyun mağazası uygulaması olmasını dilerdim, birçok reklama çok fazla reklam verir.
Düzgün çalışmıyor, önbelleği ne kadar temizlesem de yüklenmiyor.
Eskiden en sevdiğim oyundu. "Aşamalardan" nasıl çıkıp "seviyelere" geri dönerim?
İyi oyun kötü uygulama. Yaklaşık her üç oyunun ortasında kesinti oluyor ve tüm ilerlememi kaybediyorum. Acınası!
Çoksuz.
Oyunu beğendim ama HER TEK OYUNDAN sonra bir Reklam çıkıyor, bu son derece sinir bozucu. Muhtemelen bir süre daha oynayacağım ama kesinlikle kaldıracağım. Daha yüksek puan vermek isterdim, ancak reklamlar çok sık. 😬😫
Harika bir oyun ama bence hile yapıyor. Oyun sürekli kesiliyor. Asla oynayan insanlardan daha yüksek bir puan almam.
Bu oyunu gerçekten beğendim ama bu kadar ileri gittiğimde ve daha fazla seviye yüklemelerini beklediğimde bu bir acı. Hangisinin yüklenmesi günler haftalar alacak gibi görünüyor
Bu, olağan top atış oyunu türüdür. Otururken ve beklerken dışarıda vakit geçirmenin iyi bir yolu (örneğin, doktor muayenehanesi).
Sürekli çöküyor..ikinci denemeye kadar yüklenmeyecek..donuyor...oynamak için uğraşmaya değmez! Çok fazla başka oyun... kaldırılıyor.
Bu oyun, hareketinize karar vermeden önce dikkat etmeniz ve tüm ekrana bakmanız gerekiyor. Çok eğlenceli.
Oyun, bir seviyeyi geçip geçmeyeceğinizi belirler ve günlük oynamanın ödülleri korkunçtur. Turnuva ödülleri de sahte.
Harika bir oyun ve tamamen bağımlılık yapıyor. Sadece 2 * verdim çünkü oyun boyunca gösterilen reklamlar çok fazla. oyunu bozar
harika ve sıkıntısına birebir arkadaşlarım harika tavsiye ederim
Toon Blast'a çok benziyor. Koala Crush'ın yaratıcıları canlar ve güçlendirmeler konusunda çok daha cömertler. Sonunda hayatım bittiğinde gerçekten rahatladım. 😀
Çok fazla reklam var... yalnızca birkaç kez oynatılıyor ve ardından reklamlar açılıyor... yüksek puan veremezsiniz
Oyun güzel ama hareketler yavaş
Koala Crush Arkada cioa
Başlangıçta harika ve sonra oyunda çok fazla reklam var ve başka hamle seçeneğiniz yok, sonra oyunu oynamaya yardımcı olacak bir şey satın almak olmayacak
eğlenceli oyun ama bazı reklamlar yüklenmiyor ve dışarı çıkıp oyunu yeniden başlatmam gerekiyor ve eğer reklam 5 jetonlu oyundaysa puan alamıyorum eşimde aynı sorun var ve farklı model telefonlarımız var lütfen düzeltin
Bence harika bir oyun. Canlarla uğraşmak zorunda değilsin, asla tükenmezsin. Ancak, sadece biter. Her hafta yeni oyunlar var diyor ama bir ay oldu ve yeni oyun yok.
100. seviyede ve üzerinde tipik olarak bariz bir başka "Ödeme Duvarı" (öde ya da oynama). Bu "eşleştir ve bağla" bulmaca oyunlarında, geliştiricilerin, birinin satın alabileceği ve bir bilgisayarın programlanmış algoritmalarına güvenmek zorunda kalmadığı, çekiliş şansı DEĞİL, beceri oyunları bulmasını diliyorum! "Paketlerden" hiçbirini satın almayacağım veya Facebook'u devam etmek ve yaklaşık olarak kaldırmak için kullanmayacağım. Geçen yıl bu tür 25-30 oyun🤑👎☣
Mountain Climb 4x4 : Offroad Car Drive Balapan pvh
harika oyun
Çok fazla $#@^%## reklam var!!!!!! Sadece birkaç dakikada bir 30+ saniyelik reklam izlemeden oynamak istiyorum
Koala Crush 街機 pyeq
güzel
Biraz kolay, biraz daha zor... İlginizi çekmeye devam ediyor!
güzel bir oyun ama her panodan sonraki reklam sinir bozucu !!!!!!
Reklamı anlayana kadar başlangıçta sevdim. Oyunda hala uygulama içi satın almalar var ve reklamlardan para kazanıyor.
eğlenceli olurdu ama her oyunda aldığından daha fazla para harcaman gerekiyor ve bu tüm eğlenceyi alıyor
Koala Crush Arcade fua
oyunu ve rahatlatıcı müziği seviyorum.tek şey google play games ile deneyim puanlarımı alamadım.deneyim puanlarını nasıl alabilirim.harika oyun.
Koala Crush আর্কেড ocba
Süper
oyunlar arasında çok uzun sürüyor. bir sürü animasyon.
Çok fazla reklam. Kaldırdığım çok fazla hata var!