Post by depkamedmaeclear on Feb 9, 2022 4:07:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler dayanıklılığı arttırır ▞▞▞
▞▞▞ Age of War 2022 version ▞▞▞
Oyun harika ama ilk oynadığımda biraz kafa karıştırıcı
bu oyun çok iyi. birkaç şey daha eklemek gerekiyor. ve son çağda yarım beyaz ekran hatasını düzeltmeniz gerekiyor.
Versiyonel alışverişidi örneğin robotlar da bitme daha iyi olabilir
Kötü oyun yenmek çok zor
Yeni oyun modları çok pahalıya mal oluyor, bu yüzden gerçekten elde ettiğiniz tek şey üç farklı zorluk. Üç zorluğu bitirene kadar 20 dakika eğlenceli.
Spam aralığı kazanmak istiyorsanız
Küçüklugumde çok şey verebildik mobil versiyon çıkışı güzel
Çöp
Age of War Стратегії guo
Çocukken bu oyunu gerçekten çok severdim ve nasıl kullanacağımı bilirim 5 severim
Oynuyorsun aynı en başa alınıyor
Bu oyun çok kötü yüklemeyin ben bile pişman oldum
Bu oyun eğlenceli ve aynı zamanda harika
My Home - Design Dreams Jednoduché hry jhot
Sadece oynuyon kilitler acilmiyo ama super bi oyun
Bence başka bir yaş veya yeni bir şey eklemelisiniz
Bir oyun olarak gerçekten genişleyebilir
Sadece generaller için 4,99'a mal oldu, bu oyuna paranızı harcamaya bile değmez.
Açmaya çalışmak silahlı insanların yürüdüğünü gösteriyor. Ve bir bulanıklık seçimi. nasıl oynanır
iyi bir uygulama ama kolay koyarsanız bu yine de zor zor koyarsanız imkansızdır imkansızı koyarsanız bir can alırsınız oyunu bitirirsiniz =(
Blue ion blaster'da taret erişimini ortadan kaldırdı, satın almadan kilidini açmanın hiçbir yolu olmayan çok pahalı dlc'ler ekledi ve çoğu başarıyı yalnızca ücretli eklenti ile mümkün kıldı. Büyük soygun. Bunu şimdi sileceğim.
Bence çok güzel bir oyun keşke 30 yada 40 amaçag oluyor 5 çağdayken bit oyun ama yinede çok eylenceli bir oyun tavsiye ederim
Çok eğlenceli ve zorlu, sadece daha fazla seviye ve daha fazla taret daha iyi olurdu, ayrıca kolay o kadar kolay olmamalı
Botların regen parası var Ama mükemmel bir oyun
Cidden guzel bir oyun flash player kalkinca oluyor iyi bir nostaji =D . Denemenizi Tavsiye ederim İNŞALLAH 2021 GÜZEL GEÇER ÀMİN
Güzel bir oyun ve aksiyon oyunu. Sadece bayıldım, bu uygulama harika ve ben de bu oyunu tavsiye ediyorum ama bu ilerlemenizi kaydetmez. Yanlışlıkla ana sayfa düğmesine bastığımda imkansız seviyedeydim ve sonra oyuna geri döndüğümde tüm ilerlemem bir anda yok oldu. Sadece bu sorun. Yine de bu oyunu tavsiye ediyorum ve bu oyun çok zorlu ve bağımlılık yapıyor.
guzel oyun ama bi amac yok 1 saat sonra sıkıyor
Oyun online ı çıksa çok iyi olur hem az internet ister hemde yapımı zor da girişimcilik yapcak var ise bu oyunu çevrimiçi yapabilirsin.
5 para etmez. Geçmek imkansiz.
Oynadığım en kötü oyun
10 yaşımdayken bu oyuna bayılıyordum ve bugün bu oyuna bayılıyorum. Bununla birlikte, tamamen seviye atlamak ve birkaç süper asker almak için yeterli olana kadar, sadece mağara adamları ve mancınıklarla oyunun %90'ını geçebilirsiniz.
Age of War Strategiya tbwn
hiç güzel bir oyun değil
Jhhhhgbitti
Eh, yeterli seviye veya yükseltme yok, deneyim 999999'da durur, bu da kaydetme özelliğine ulaşmak çok kolaydı. Daha fazla yaşa ihtiyacı var. Tüm yuvarlak sadece wtf. Bunun yeni sürümleri, farklı şirketler tarafından normal bilgisayarlarda. Güncelleme daha iyi OLABİLİR, biraz daha çaba harcar, sonra yeniden değerlendiririm. Bu oyunun büyük potansiyeli var
eeeeeeeeeeeeee, yok lan
Bu oyunu beğendim. Ve yaşlanıyorsun. Mağara adamlarından uzay insanlarına gidin.
oyun iki seviye sadece
Bu oyun age of war 2'den daha iyidir benim stratejilerim normali yenmek için burada daha zor ve imkansız 1. Düşmanlar 5 veya 6 birim çağırdığında büyüyü tıklayın 2. 200'den fazla altınınız varsa, yaş üssünüz 3'e bir tavuk taret yerleştirin. Eğer düşmanlar birliği üssünüze yaklaştırıyorsa veya birlik zorlu spam sapanlarıysa ve 1000 altına yükseltmek için kulenizi yeni bir tavuk taret 4 yerleştirmek için yapıyorsa. 14000 altın çağı 4 zaman placegun
İlkokulda oyun oynadığım ilk oyun benim için tskler bu oyunu play storede bize kazandırdığınız için
Sinirlandirma kalkmasi lazim onun icin 3yildiz oyun yeni bolumleri acilmasi ve kayitli kalmasi lazim
Bazen aynı yaşlarda tekrar tekrar olabilir ama bağımlılık yapar ve aslında çok eğlencelidir.
Age of War Strateginiai zqsr
Oyun güzel ama mara adam bir garip
Oyunda Bölüm Yokki Tek Seferde Bitirdim En Sonu Uzaylılardi Kaleni Gelistirmek Icin Yldiza Basiyon Yıldız Parladiginda Ozaman Yeni Askerler Geliyo Ben Oynadm Bitti En Sonu Uzaylılardi