Post by depkamedmaeclear on Feb 9, 2022 4:04:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje więcej wszystkich ▞▞▞
▞▞▞ Space Pinball: Classic game 2022 version ▞▞▞
Uwielbiam, że przywróciłeś ukochaną grę, o której każdy, kto miał pulpit Windows na początku 2000 roku, pamięta godziny spędzania godzin u boku słynnego pasjansa, pasjansa pająka i niesławnego Sapera
Jak wspomniano w innych recenzjach, napraw czułość płetw. Nie mogę wykonywać misji z powodu wrażliwości płetw.
Po ostatniej aktualizacji stało się glitchy
Absolutnie to kocham. Dodatki są trochę za dużo, trochę mogę sobie z tym poradzić dla nostalgii za tą grą. Tak, jest trochę niezgrabny, ale taki był oryginał.
Świetny remake klasycznego Space Cadet Pinball, jedyne wady to brak funkcji przechylania z oryginału i reklamy, ale twórcy muszą jakoś zarabiać, jak sądzę.
Nie ma możliwości wycelowania piłki w misje. Można powiedzieć, że to nie jest idealny klon. Kiedyś mogłem wykonywać misje, ale już nie. Poważnie rzuciłem telefonem z frustracji.
Przepraszamy, ale reklamy zrujnowały wrażenia. Żadna ilość gogli nostalgicznych nie może tego naprawić.
Gra w ogóle nie jest zoptymalizowana dla procesorów Kirin, przynajmniej nie dla mojego p30 i moich braci p30 pro
Podoba mi się ta gra bracie
Gra jest tak słaba
Najpierw wydałem pieniądze na wyłączenie reklam, ale nie było to potrzebne, ale chcę, aby ten programista zaktualizował grę w przyszłości i uczynił ją jeszcze lepszą. Graficznie ta gra wygląda świetnie i jest pełnym nostalgii. To przyzwoity remake, ale fizyka gry jest wyłączona. Piłka miała problemy ze znikaniem i chciałbym zobaczyć aktualizację, która przywraca funkcję klap, polegającą na wycieraniu wszystkich świateł na misje. Świetnym dodatkiem byłoby również zintegrowanie funkcji przechylania poprzez potrząsanie telefonem.
Clasyk
Flippery słabo. Irytująca reklama po kolejnej każdej gry zmuszającej do doprowadzenia do instalacji aplikacji.
Świetna zabawa w tej grze w pinball. Przypomina mi dawne dni, choć z kilkoma drobnymi różnicami. Wciąż świetny sposób na naprawienie tej klasycznej maszyny.
Piłka przechodzi przez płetwy powodując stratę. Nie fajny człowieku, możesz to naprawić?
To rozpaczliwie wymaga naprawienia wielu problemów/błędów. W misjach musisz uderzyć w jedną z ramp, a nie możesz, ponieważ piłka odbija się przed środkiem/końcem flipera. Musisz naprawić dodatkowe nagrody kulkowe z misjami i nagrodami, ect. (proszę nie poświęcać gry i naszych oczekiwań co do pieniędzy, jeśli mając odpowiednią wersję gry, większość z nas prawdopodobnie za nią zapłaci) Doceń świetną passę pamięci, ale rozczarowanie z powodu problemów jest po prostu przytłaczające.
Zawsze lubiłem tę grę. Przyszedł ze starym komputerem, który kiedyś posiadałem i wtedy uwielbialiśmy go jako rodzina. Jedyną rzeczą, jaką zauważyłem na moim nowym laptopie, jest to, że klapy nie działają tak łatwo, jak mogłyby.
Wierny oryginałowi, po prostu zirytowany, że musisz zapłacić, aby pozbyć się reklam, tak jak wszystkie inne gry...
Zjebane reklamy
Całkowicie nie do odtworzenia z reklamami.
Uwielbiam grę. Doskonała grafika stołowa. Jedna z lepszych dostępnych gier pinball.
Reklamy nie pozwalają bawić się koncentracją. Zbyt irytujące.
Może po prostu zagrać dwie kulki. Niezmiennie po drugiej piłce gra prosi o „obejrzenie krótkiego filmiku”, co po mojej drugiej grze było irytujące. Ponadto nie ma dobrej jakości grafiki i wydaje się tani. Przepraszamy, ale został odinstalowany.
Ponownie zainstalowałem grę, ale nadal się zawiesza. Zaktualizowano także telefon (S20+).
Po pierwsze, chciałbym podziękować za sposób, w jaki zaimplementowali grę... dobra robota chłopaki... ale pewne poprawki są konieczne... 1. Gdy w statku kosmicznym jest mało paliwa, należy go tylko wtedy napełnić tylko misje powinny zostać ponownie aktywowane .. pls to naprawić. 2. Pasek startowy nie jest na właściwym poziomie... nawet gdy trochę pociągnę, to idzie w górę... napraw to... 3. Ślimacznica ma specjalną zdolność przenoszenia piłki z jednego obszaru do drugiego.. .to się nie dzieje... 4. Misje powinny być losowe w każdej nowej grze..
DZIĘKUJĘ ZA PRZYWRÓCENIE MOJEGO DZIECIŃSTWA!! Miałem tak wiele dobrych wspomnień, grając w tę grę na komputerze, a mój dom babci dorastał! Dobrze zrobiony, pokochałem to tak bardzo, że kupiłem opcję bez reklam. Jeszcze raz dziękuję!!!
Jest to klasyczna gra pinballowa OG, Windows 95/98, która rzuci Ci wyzwanie bardziej niż inne gry typu pinball. Wszystkie inne stoły teraz mają bonusy wszędzie tam, gdzie trafisz, nawet jeśli nie wykonujesz misji w tej wersji.
Grałem w ten pinball jak 20 lat temu... była moją ulubioną grą dla pani. Świetna zabawa, żałuję, że nie możesz uderzać w stół, używam do hakowania całej Galaktyki, podskakując, a to ulepszy ramiona i zdobędzie więcej punktów. Proszę ulepszyć tę aplikację, łatwo zapłaciłbym za sub. Tnx
Prawa łopatka jest zepsuta. Albo rzuca piłkę w dziwnym kierunku, albo piłka przechodzi przez nią.
Trzpień uderza zbyt mocno, niezależnie od tego, czy ma 1 strzałę, czy pełną siłę, to nie ma znaczenia. Powinieneś zacząć od 3 kulek, a nie od 2. Nie warte płatnej ściany za usunięcie reklam.
Wciąż uważam, że gra jest świetna. Mam info dla niektórych. Wersja xp do ta sama co z 2000 i ja. Nawet znajdują się w tych samych folderach.
tylko schemat reklamowy, nie warto, 3 kulki, a potem trafiłeś z 20-sekundową reklamą!
Jest prawie identyczny ze starym pinballem kadetów kosmicznych. Całkiem dobra replika.
Space Pinball: Classic game आर्केड गेम omc
Stunt Car Extreme რბოლა eblu
Fizyka w tej grze jest do bani. nic jak oryginał. Nie potrafię powiedzieć, ile razy piłka idealnie wpadła między płetwy lub całkowicie się przez nie przebiła. do bani.
Za dużo reklam na jedną dodatkową piłkę
Jak zacząć, pokochałem Windows XP i jego armię gier, takich jak Solitaire i 3D Pinball Space Cadet. Więc ta gra jest idealna. Twoi znajomi prawdopodobnie będą się nim cieszyć i polecam go osobom nostalgicznym. Brakuje tylko małego Bonzi Buddy w kącie bez powodu.
To świetna aplikacja, która pozwala nam grać w pinball między seriami reklam. Ta część gry przenosi mnie do starych, dobrych czasów.
Reklamy są nieskończenie długie
To jest zgrywana wersja pinballa 3D kadetów kosmicznych z systemu Windows XP
Fajne tylko na starą kącikę nie było reklam po 3 sekundach
Cudowna
Świetna gra, świetna grafika, ale płetwy są wolne i nie mogę uderzać piłki, kiedy chcę, ponieważ sterowanie jest zbyt wolne
Tylko dwie piłki, żeby zdobyć trzecią, trzeba za każdym razem obejrzeć film. Nie, dziękuję. Odinstalowany po trzech grach.
Gra działa dobrze, ale żałuję, że nie mogłem wyłączyć muzyki, ale pozostawić włączone efekty dźwiękowe, poza tym ta gra to czysta nostalgia
To bardzo fajna gra na Twój telefon. To prawie jak stary komputerowy pinball, w który wszyscy graliśmy.
Moje doświadczenie pochodzi z gry w pinball, kiedy byłem dzieckiem, ta gra przenosi mnie z powrotem do czasów, gdy uwielbiałem wrzucać pieniądze do automatów i próbować pobić najwyższy wynik, pokochasz tę grę.
Nie dobra fizyka. Nie gra jak oryginał
Czy mógłbyś stworzyć wersję, która jest dokładną repliką pinballa kadetów kosmicznych, ponieważ opanowałem kilka sztuczek w oryginale, które po prostu nie działają w tym. Jeśli to zrobisz, dodaj opcję uproszczonej grafiki, ponieważ ciężko jest śledzić wszystko, co się dzieje 😅!
To idealna symulacja starego Windows XP, efekty dźwiękowe również są prawdziwym odwzorowaniem, ale wydaje się, że nie działa tak dobrze z moją Sony Xperią l3, ruch piłki jest niestabilny i zawiesza się, a następnie leci z prędkością złamaną szyję, a następnie zatrzymuje się w połowie tabeli, a następnie zaczyna się od nowa. Dobra gra, ale prawdopodobnie nie nadaje się do procesorów Sony.