Post by depkamedmaeclear on Feb 9, 2022 3:58:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragondodo - Jewel Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragondodo - Jewel Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çoxlu qızıl kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Dragondodo - Jewel Blast 2022 version ▞▞▞
Çoxlu reklamlara
çoxlu reklam.
İndiyə qədər oynadığım ən yaxşı zərgər oyunu!! Oynaması asan və əsl mütləq 1000% vaxt itkisi olan bir oyun. Həm də heç bir həyat itirmə oyunu. Bu oyunu mükəmməl əyləncəli və asılılıq yaradan komandaya daha çox güc. Allah hamınızı qorusun!!. İndi mən sadəcə 31-ci səviyyədəyəm və indiyə qədər onu oynamağa davam edirəm. Daha çox səviyyə yeniləmələrinə ehtiyacım var.😘😘😘
Mən oyunu bəyənirəm. Lakin onun bəzi təkmilləşdirmələrə ehtiyacı var, çünki o, yavaşlamağa yüklənir və çoxlu reklamlar üçün yol var. İndi bunu təkmilləşdirə bilsəniz, reytinqinizin yüksələcəyinə əminəm. Odur ki, zəhmət olmasa bunun üzərində işləyin.
Oyun kimi, amma çoxlu reklam var. Oyun üçün pul ödəməyə üstünlük verirəm.
Bunu sevirəm. Hətta çətin deyil. Çox sadə və asan, həm də çox rahatladır ki, məni yuxuya aparır. Hansı ki, mənim çox xoşum gəlir.🙂
Qrafika çox şirin və ətraflıdır və oyun əyləncəli və rahatdır.
yaxşı vaxt itkisi amma çoxlu reklam
Dragondodo - sabog ng Jewel Casual kkc
Yaxşı, yaxşı səslər, qrafik effektlər və s. ilə kifayət qədər yaxşı oynayır. Amma bu, olduğunuz səviyyəni təmizləməkdən başqa heç bir məqsəd olmadan çox asandır. Heç bir yüksək xal və ya məqsədlər yalnız növbəti çox asan səviyyəni təmizləyir. Çətinlik səviyyəsi çox aşağıdır və getdikcə çətinləşmir. Bütün zehni uyuşma. Mən siləcəyəm.
Son yeniləməyə qədər bu yaxşı oyun idi, lakin indi reklamlar sürətlə və qəzəbli gəlir, ona görə də oyunu silmək niyyətindəyəm, çünki indi vaxtımı keçirməyə dəyməz.
1600 səviyyəsindən sonra nə olacaq? onun tezliklə görünəcəyini göstərir..bir aydan çox gözləyirəm..son yeniləmə tamamlandı, lakin oyun 1600 səviyyəsində dayandırıldı..bu pisdir..😡
Bu olduqca asan gözəl qrafikadır, lakin hər səviyyədən sonra bir reklam var!
Səviyyə 100-də son 2 gündə oynanan hər bir səviyyə çox şeydir, heç bir həyəcan verici deyil. Bir az darıxdırıcı
Hər səviyyədən sonra reklam görünəndən sonra reklam alanda oyun əyləncəli deyil.
Silinir. Çoxlu reklam!
İndiyə qədər əyləncəlidir! Şirin qrafika.
Ela super
Dragondodo - Jewel Blast Nezahtjevne igre ovpc
Yaxşı, sona çatdım. Mən oyunu silməzdən əvvəl hər səviyyədə 3 ulduz 1601 və daha yuxarı səviyyəni gözləyir
Mənim üçün rahatdır. Əvvəllər belə oyun olmayıb.
Bu, belə sevimli və rahatlatıcı bir oyundur. Bununla belə, çoxlu reklamlar var. Demək olar ki, bu oyunu heç oynamaq istəməmək nöqtəsinə qədər sinir bozucudur!
Proqramı bəyənirəm - lakin Lily's Garden reklamları gülünc və təhqiramizdir. Uşaqlar əxlaqsızlığı və yalanı təbliğ edən reklamları görmədən bu oyunu oynaya bilməlidirlər. Zəhmət olmasa bu reklamları mümkün qədər tez silin!
Qrafikanı sevirəm. Səsi söndürdü. Səssiz kimi (əvvəlində yalnız bəzi intro musiqisi). Yaxşı oyun. Bəzi strategiya alır. (Bu baxış yalnız 85-ci səviyyədədir.)
əla proqram, mən bu oyunu oynamağı sevirəm. Bu, indiyə qədər ən yaxşısıdır. Çox əyləncəlidir, digər darıxdırıcı matç 3 oyunundan fərqlidir, gedin yükləyin və sehr başlasın❤💚💙💜👍.
Çoxları üçün növbəti səviyyədən sonra və ondan əvvəl açılan reklamlar 4 aydan çox müddət ərzində 1600 səviyyəsində qalıb
Bu gözəl oyundur, amma hər dəfə oyunu bitirəndə reklam olur. Mən buna daha yüksək qiymət verərdim, ancaq bir çox reklamlara, bunun üçün ləğv edirəm.
Mən bu oyunu sevirdim !! Gərək on dəfə endirmişəm, sən buna nə etmisən??? Bu, 10 və ya bir saat və ya s. keçə biləcəyiniz parlaq asan oyun idi! İndi hər şey əlavə gedir və reklamdır, çünki həmişəki kimi siz onu dəyişdirməli və digər oyunları izləməlisiniz! Sadəcə bir dəfə... hər şeyi olduğu kimi buraxın, bəzi insanlar əslində asanlığı sevirlər!!!!
gözəl oyun amma çox asan s
Silinən bu oyunu 5 dəqiqə oynadı və 10 əlavə etdi. Yükləmə.
reklamların oyundan və ya müştəri təcrübəsindən daha vacib olduğu başqa bir oyun. Səviyyə 10 ilə artıq hər səviyyədən sonra səsli reklamlar. bu oyun başqa bir uduzdu və silindi!!!!
Oyunçuya oyunu məğlub etdikdə qazandığı gücləndiricini saxlamasına icazə verməlisiniz və gücləndiricidən istifadə etməməlisiniz.
Dragondodo - انفجار جواهرات معمولی rgp
Sevimli qrafika, lakin oyun çox yavaşdır və donur. Silinir
5 ulduzlu rəyiniz olardı, amma 500-cü səviyyəyə çatdıqca və bir şey (dəqiq xatırlaya bilmirəm) və sonra telefonuma nəsə oldu və mən hər şeyi itirdim, ona görə də yenidən başlamalı oldum, niyə o niyə belə ola bilmir? səviyyələr Facebook-da və ya haradasa niyə niyə niyə saxlanıla bilər.
Block Puzzle Puzzle fcfb
Əyləncəli oyun. Çoxlu reklamlara
Əla qrafika. Çox asılılıq yaradır. Əla. Reklamlar çoxdur, lakin oyunu pulsuz saxlamaq üçün narahatçılığa dəyər. Böyük iş üçün təşəkkür edirik!
Hər səviyyədən əvvəl və sonra reklamlar silindi
Dragondodo - Bijuterie Jocuri obișnuite rymj
Mən onu oynamağı xoşlayıram
Yaxşı oyun amma vaxtın yarısı əlavə edir
Vaaaaay çox reklam var
Mən ekranın hər iki istiqamətdə istifadə olunmasını görmək istərdim. İndi olduğu kimi, siz cihazınızı Geniş Ekranda saxlaya bilməzsiniz. Tilt rejiminiz də işləməyəcək. Bəli, cavab verilmədi və ən son yeniləmə lvl 1600-dən kənara çıxmadı. Tərtibatçının işdən çıxmasına mərc edirəm. Beləliklə, mən də silirəm. Sonuna qədər əyləncəli idi.
ilk bir neçə səviyyə çox asandır, lakin səviyyələr irəlilədikcə daha da yaxşılaşır.
tramp reklamlarından qurtulun. Bu, buna görə sildiyim 3-cü oyundur.
Bu günə qədər xoşuma gəlir
bu, sizə heç bir şeyi keçməyə imkan vermir. 6 və sonra partlayır.
Əla kiçik oyun. Mən ona 5 ulduz vermək istərdim, amma çoxlu reklam var. Oyunun hər səviyyəsindən sonra bir, bir gücləndirici ilə səviyyəyə başlamaq istəyirsinizsə, biri səviyyənin başlanğıcında. Mən on beş səviyyədəyəm və ən azı 30 reklam görmüşəm. Qrafikada və oyunda əla iş, lakin reklamlara baxdığınız vaxtın ən azı yarısı.