Post by barfredsnorelis on Feb 4, 2022 11:07:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Frostrune ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Frostrune IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها باعث افزایش پول می شوند ▞▞▞
▞▞▞ The Frostrune 2022 version ▞▞▞
به نظر می رسد یک باگ وجود دارد زیرا من فقط می توانم تا صحنه افتتاحیه بروم و سپس بازی بسته می شود. دلم گرفته چون بازی خوبی به نظر می رسد.
Woodturning 1.9.7 - بازی تفننی آرامش بخش "برش چوب" اندروید ...
یاپ یاپ یاپ.
جالب به نظر می رسد، برای امتحان کردن آن هیجان زده بودم، اما از صفحه راه اندازی بارگیری نمی شود. به اجبار برنامه را بست، و همچنین سعی کرد آن را حذف نصب و دوباره نصب کرد، اما هنوز هیچی.
نقطه فوق العاده و کلیک کنید نوع بازی ماجراجویی! فکر میکنید این رایگان است و هیچ تبلیغاتی وجود ندارد و بازی عمومی در فروشگاه بازی فقط میخواهد پول دربیاورد و تا آنجا که ممکن است تبلیغات را جمع کنید. اینگونه است که شما شروع به ایجاد پایگاه هواداران می کنید و مردم را برای کسب اطلاعات بیشتر بازمی دارید. من با کمال میل 10 دلار برای این پرداخت می کردم. بازی های توپ برفی، به کار شگفت انگیز خود ادامه دهید!
پس از انکار دسترسی به رسانه من و غیره، نمی توانم از اولین صفحه عبور کنم. واقعاً ناامید شدم
گرافیکش زیاد خوب نبود پازل ها خیلی سخت بود. و نکات باید رایگان باشد نه خرید.
خیلی هنگ میکنه و فقط خراب میشه لطفا درستش کنید
من بعد از صفحه بالا گیر کردم، تعویذ را آویزان کنید، بله این اتفاق نمی افتد، خسته شدم از اینکه دیوانه وار کلیک کنم و چیزی دریافت نکنم.
یک اشکال وجود دارد، فکر می کنم؟ از مرحله ای که باید فلز را ذوب کنم گذشت. من نمی توانم از این نقطه عبور کنم. در غیر این صورت، بازی بسیار عالی انجام شده است. کار خوب، توسعه دهندگان!
من قبلا 3 بار کاملا از بازی اخراج شده ام، فقط در تمام 5 دقیقه از بازی کردن این بازی، من یک Moto E4 دارم و قرار است روی این مارک کار کند، لطفا کمک کنید، می خواهم بتوانم بازی کنم و از این بازی لذت ببرید
دوست داشتم این را بازی کنم، اما ظاهراً تا زمانی که به آنها اجازه دسترسی به فایل های رسانه ای خود را ندهید، بازی حتی شروع نمی شود. فقط به یک نماد باز می شود و در آنجا می ماند.
Hello Neighbor Cabaran tjkd
نکات معماهای مبهمی بود که من نمی توانستم رمزگشایی کنم. من بیشتر یک فرد بصری هستم که اکنون از معماها بیزارم. لول
The Frostrune - برنامهها در Google Play
بازی لود نمی شود همانطور که دیگران بیان کرده اند. بازی نباید به دسترسی به فضای ذخیره سازی و مکان نیاز داشته باشد. خط مشی حفظ حریم خصوصی بد است / وجود ندارد. ایمن تر از گوگل هست؟ خب... گوگل حداقل اسناد قانونی دارد
بازی خیلی گیج کننده است!!
رتبه پایین برای بازی بدون ذخیره پیشرفت. همچنین کمی کسل کننده است. در حال حذف نصب هستم
من بسیاری از این بازی های ماجراجویی نقطه و کلیک را بازی کرده ام و این یکی از بهترین هاست. آنقدر سخت بود که چالش برانگیز باشد، اما نه آنقدر سخت که سنگ تمام بگذارم. من مجبور شدم چند بار به نکات اشاره کنم، اما قدردانی می کنم که آنها نکاتی بودند، فقط اشاره های ساده در جهت درست و نه قدم به قدم. موسیقی و محیط دوست داشتنی بود و اصلا بچه گانه نبود.
من هرگز برای بازی ها نقد نمی گذارم (این اولین بازی من است)، اما این بازی واقعاً سزاوار این است. این بازی حتی با توجه به اینکه یک بازی موبایلی است، شگفت انگیز است. من این را برای افرادی که به دنبال موسیقی عالی، داستان گویی، صداپیشگی و هنر هستند، توصیه می کنم. من همچنین این واقعیت را دوست دارم که بر اساس اساطیر نورس است که من قبلاً طرفدار آن هستم. من به این بازی 11/10 می دهم و اگر بتوانم به آن بیش از 5 ستاره می دهم. 😁👍
نصب شد و بازی بسیار باحالی است، اما اندروید من برای پیدا کردن آن مشکل دارد. فقط برای پیدا کردنش باید از فروشگاه بازی سر بزنم. این یک قاتل برای یک برنامه است. اگر فقط برای یافتن این بازی مجبور به "دور-یک-برد" باشم، خاموش هستم. گوشی من فقط چند ماهه است. باحال نبود
صرافی بینالمللی CoinEx نخستین صرافی تاپ دنیا در زمینه رمز ارز میباشد که تحریم علیه ایران را برداشته است، بهراحتی و بدون دغدغه میتوانید در این صرافی مطرح به
این بازی یک بازی بسیار بسیار ابتدایی با نقطه و کلیک است. اسطوره وایکینگ ها مرتب است اما گیم پلی بازی به سرعت کسل کننده می شود.
از آنچه توانستم بازی کنم، آن را دوست دارم. متأسفانه به طور تصادفی و بدون اخطار بسته می شود، بنابراین من به طور مداوم بازی را تقریباً هر 2 دقیقه یک بار مجدداً شروع می کنم.امیدوارم این یک مشکل شناخته شده است و در حال حل شدن است.
فوق العاده بود...ولی ایکاش بیشتر بود
هنر، داستان، موسیقی، صداگذاری و پازل بسیار زیبا. برخی از پازل ها کمی آزاردهنده بودند که به نظر می رسید بیش از حل یک معمای منطقی، آزمون و خطا یا یافتن یک نقطه پنهان هستند. همچنین مطمئن نیستم که چرا این برنامه به مجوزهای زیادی نیاز دارد. من از نکاتی که نکات کوچک تا بزرگ بودند قدردانی کردم.
هنر زیبا و موسیقی عالی با صداهای محیطی مناسب. داستان خوب و جذابی است. گیم پلی بازی چالش برانگیز اما لذت بخش است. متاسفانه بازی خیلی خراب میشه. تصادفات بسیار مکرر، سرگرمی را به کلی از بازی خارج می کند. لطفا مشکل کرش را برطرف کنید و این بازی بسیار لذت بخش خواهد بود.
The Frostrune Aventure sor
خوب است اما مال من هر 2 دقیقه یکبار تصادف می کند
دانلود The Frostrune 1.3 بازی ماجراجویانه جدید برای اندروید
شگفت انگيز! هنر در این بازی به سادگی خیره کننده است. صداپیشگی گاهی به من لرز می داد، به خصوص روح زمین را دوست داشتم. و مرد، معماهای آهنگ؟ می توانستم به تکرار این رزمندگان گوش کنم، زیبا بود. همه اینها را با دوز زیادی از افسانه های جذاب ترکیب کنید، و شکوفا شوید، یک طرفدار دوست داشتنی دارید. من بی صبرانه منتظر چیز جدیدی از شما هستم و امیدوارم داستان لیو هنوز تمام نشده باشد.
The Frostrune، یک بازی ماجراجویانه به سبک اشاره و کلیک، رمز و رازی که از اسطورههای وایکینگ الهام گرفته شده را کشف کنید.
این را دوست داشت! داستان عالی، گرافیک درخشان. فقط کاش می توانستم یک بازی را بدون راهنمایی پشت سر بگذارم lol. واقعا از این بازی لذت بردم بازی های Snow Cannon بعدی چیست؟
شوکه شده این بازی رایگان است. عشق و زمان زیادی صرف توسعه این بازی شد. آن را در کیفیت بازی و ادغام دقیق اسطوره نورس در تمام پازل ها نشان می دهد. در حالی که من این بازی را خیلی چالش برانگیز ندیدم - در عرض 2 ساعت آن را حذف کردم - به لطف دنیای غنی بازی، همچنان یک تجربه جذاب بود. این بازی به راحتی 2 تا 4 دلار ارزش دارد. بازی رایگان آن دزدی است.
The Frostrune Pakikipagsapalaran icf
مرد این یک بازی واقعا سرگرم کننده به نظر می رسد. شرمنده نمیتونم بازیش کنم چون هر سه ثانیه خراب میشه. جدی، این مشکل را برطرف کنید. بازی سرگرم کننده به نظر می رسد اما اگر مدام در حال خراب شدن باشد نمی توانم از آن لذت ببرم.
The Frostrune PC Gameخرید vpn. تست خرید ikev2 سرور امریکا
بازی زیبا، محیط شبح وار، بسیار غوطه ور. هیچ مشکلی در نوت 8 من وجود ندارد. فقط ای کاش گزینه ای برای صرف نظر از صحبت کردن داشتند، زبان زیبا بود اما به شدت کند بود. هر چند آواز خواندن مرا غافلگیر کرد... همانجا ایستادم و با آن درگیر بودم، پازل را تمام نکردم تا فقط به صدای رویایی آنها گوش دهم. در کل خیلی باحاله
بدون مجوزهای مجنون اجرا نمی شود. «سیاست حفظ حریم خصوصی» توسعه دهنده Google Play یک پیوند مرده است. خیلی شیطون
بازی بدون دسترسی به مکان، عکسها و رسانه شروع نمیشود. توضیحی در مورد چرایی نیاز به این مجوزها پیدا نشد.
همانطور که دیگران اشاره کرده اند، پس از رد شدن تبلیغات برای دسترسی به مکان و رسانه من، بازی از صفحه بارگذاری عبور نمی کند. پس از یک بار انکار، آنها برای بار دوم ظاهر می شوند، این بار با تیک علامت نپرسید دوباره، اما بازی به سادگی پس از انکار بارگذاری نمی شود. ناامید شدم، اما یک بازی برای عملکرد به این مجوزها نیاز ندارد.
تصادف در هر دقیقه یا بیشتر، غیرقابل پخش
شما باید به اکثر موارد موجود در گوشی خود اجازه بدهید و بیشتر نکاتی که در مورد کارهای بعدی انجام دهید بی فایده هستند. آن را حذف نصب کرد
دانلود The Frostrune - بازی موبایل فراستون - P30download
من واقعاً آن را دوست داشتم اما بزرگترین مشکل این بود که کل بازی ام را باختم. من راه مناسبی در بازی گرفتم و وقتی برگشتم تنها بازی جدید بدون ادامه بود. idk اگر قرار باشد این اتفاق بیفتد. همچنین بزرگترین نقطه ضعف عدم عملکرد نقشه بود. من از چیزی که بازی کردم لذت بردم اما واقعاً نمی خواهم همه چیز را تکرار کنم و دوباره خراب شود. چندین بار بعد از کات صحنه شروع به کار کردن صفحه سیاه داشتم.
اتمسفر عالی، داستان سرگرم کننده، اما هر 30 ثانیه یکبار خراب می شود و عملا غیر قابل پخش است.
همین موضوع در مورد نیاز به دسترسی به عکس ها. نمی توانید تصور کنید که چرا این امر بسیار مهم است.
The Frostrune به این صورت است که شما پس از یک طوفان بزرگ، به هوش می آیید و خود را در جزیره ای می بینید که داستان های عجیبی در
بازی بسیار عالی به نظر می رسد، کمی در دستگاه های مختلف در حال حاضر، برخی قدیمی تر، برخی جدیدتر، من نمی توانم بیشتر از چند صفحه نمایش / ضربه بزنید بدون آن که بسته شود.
The Frostrune Авантуристичке shk
یک بازی زیبا که داستان، گرافیک و طراحی صدا را ارائه می دهد! در ابتدا کمی کند و گیج کننده است، اما وقتی مکانیک و ایده کلی آن را به دست آورید، آسان تر و به سرعت اعتیادآور می شود. ممکن است با نقشه برداری از جهان سرگردان شوید، اما آنقدر بزرگ نیست که اگر گم شدید بتوانید به راحتی دور آن بگردید در کل بازی عالی! من دوست دارم دنباله ای داشته باشم
به نظر امیدوارکننده است، اما همچنان در Moto G4 من خراب می شود. برخی دیگر حتی گفته اند که این کار پیشرفت آنها را برمی گرداند. در حالی که من این مشکل را نداشته ام، این باعث نمی شود که ادامه دهم...
این بازی بسیار عجیب و غم انگیز است. کل داستان زیبا بود، به خصوص آنچه در مورد آن بود. بازی واقعاً لذت بخش بود و من خیلی خوشحالم که برای ادامه داستان نیازی به خرید نبود. کمی گیج کننده بود اما خوشحالم که نکات کمک زیادی کرد. سبک هنری نیز شگفت انگیز است. چگونه یک عکس متحرک است اما واقعاً متحرک نیست. این یک بازی فوق العاده بود.
من بازی را دانلود می کنم اما هنگام باز کردن یخ می زند. لطفا اصلاح کنید تا بازی را امتحان کنید.