Post by barfredsnorelis on Feb 4, 2022 10:55:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle Gem: Jewel Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle Gem: Jewel Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pozwalać na oszustwa ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle Gem: Jewel Blast 2022 version ▞▞▞
Złodziej czasu,ale co do gry jest prosta i bardzo wciągająca. Pozdraeiam wszystkich wszystkich tej gry.
Gra z upływem czasu
To cudowna i intrygująca gra
Ta gra jest najlepszą grą na całym świecie!!! Jestem spokojny! Tak bardzo to kocham!! 😇😇😇😇😇😇😇😇😇.
Kąt
Fajna gra, ale nudna?
bardzo dobre i zabawne
Po prostu super
Block Puzzle Gem: Jewel Blast پزل rda
Przywróć reklamy, żebym mógł zagrać drugą szansę! Lubię grać w tę grę 😊 11.1.21 - Dziękuję za odpowiedź. Mam połączenie z internetem, ale nie daje mi to drugiej szansy?
Dobry na czas.
Do końca dobra
Block Puzzle Gem: Jewel Blast Älypelit tovw
To świetna gra. Trudna, ale świetna jak najlepsza gra w historii
Kiedy już to zrozumiesz, jest to bezmyślny wybuch!!
😞Piełki gry wskakują na planszę przed twoim palcem😒... byłoby dobrze, gdybyś mógł obracać elementy 😦ponieważ są tak losowe .. 🤔Daję ci tydzień, aby sprawdzić, czy technik może lub naprawi, zanim odinstaluję 11/ 1/2020 😬Ok dis gam to turn’n to💩 technologia nie naprawiona💩 więc odpadam. 12.08.2020
Bardzo powolne pobieranie gier i aplikacji
Zbyt najgorsze... tylko reklamy nie mogą się odtwarzać.
To bardzo interesująca gra, której nigdy wcześniej nie widziałem, a także dobra gra rozrywkowa. Ogólnie wszystko jest w porządku. Gra polega na wypełnieniu bloku w odpowiednim miejscu i zdobyciu punktów.
Blokowe gry logiczne są aplikacją, jestem Will Of Two Of Star.
Zachwyt
Jest za dużo reklam i to jest nudne.
Gklhhhgggfgvbfbzhynsysddifififjxk💯😙🌐🛣️😁🛣️😁🌋💒🌋🌋🌐😙🌐😙💒😙💒😃🌆💯🇧🇦🇦🇱🇦🇶🇦🇨🇦🇱🇦🇴🇦🇼🇦🇮🇦🇲🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇿 vajah jsdjffdgdji do nhi hogi aur yah baccha twoja pomoc w tym jest S the kya hua kochanie znienawidzonego ciebie sona lub aap jeyaise hi maine bhej de rahe hai waha par aap Gajjalghzafgadkhazhafjagas będzie stracone dla Boga. chahp hu x kha c i ich własne a S ty też kochanie do awaz do hum v thik hu Allah jest moją siostrą andxyhg kaiye tha ki aap karte hain ki
Incredible Monster City Battle Počasie silf
Podoba mi się ta gra logiczna
Jak dotąd najlepsza wśród gier, w które gram bez reklam, bez przerw, tylko ograniczone ruchy, pracuję nad tym proszę
H.Hafish H.Hafsa farvin H.Halish M.Y.HAJA Nieah farvin😍😍😘😘
Uwielbiałem tę grę za upływ czasu, dopóki nie zaktualizowałem dzisiaj i w zasadzie nie pozwala ci kontynuować gry po pierwszym razie, gdy nie możesz dopasować bloków. Kiedyś pozwalał oglądać reklamę, aby kontynuować grę, opcja nagle zniknęła po aktualizacji.
Właściwie to jest świetne ... nie mogę przestać w to grać🔥🔥
Gra jest dobra, nie daje mi żadnych problemów Uspokaja mój umysł..
Dziękuję Ci bardzo
bardzo fajna gra dla dzieci
Och, to super fajna gra, to wisienka na moim torcie, ta ulubiona gra jest na całym świecie, więc nie chcę pisać mojej recenzji, po prostu to jest dobra gra.😄😄😄
Bardzo łatwo wygrać
Ta gra jest tak piękna, że podoba mi się ta gra🤓
Uwielbiałem to, dopóki reklamy nie pojawiły się na dole. Nie ma sposobu, aby zapłacić, aby się ich pozbyć. Muszę znaleźć inną taką grę. Dzięki, ale nie. Odpowiedź: Całkowicie rozumiem potrzebę zarabiania, nie jestem tutaj po darmowe rzeczy. Jestem bardziej niż skłonny zapłacić za ich usunięcie i będę wspierać grę, często oglądając *dobrowolne* reklamy, które „płacą” mi za ich oglądanie, nagradzając w zamian turami lub dopalaczami. Jednak narzucanie mi reklam przekracza granicę.
Bardzo lubimy tę grę
Bardzo fajna gra i rozrywka, dobry umysł gry wystarczająco szybko i pobierz kara cała publiczna uczciwość to najlepsza polityka 👍 👌 😀 😉 👏 🙌 🙏🏻💁♀️pobierz kara w porządku, miłego dnia i zablokuj klejnot układanki. Gra Jewel Blast i ciekawa gra, bardzo dobra gra. . Babi
😭😭😭😭 nienawidzę tego. Gra nie jest taka, jak się spodziewałem. Brak poziomów, zainstaluj na własne ryzyko
ponieważ jest to gra typu mózg
Fajna gra, która podtrzymuje Twoje zainteresowanie 👍👍
Nienawidzę jego rozmiaru. Zbyt ryzykowne dla mojego telefonu
To fajna gra
ale myślę, że to jest to, co robię na życie, myślę, że jest to po prostu inna droga z problemem i nie chcę, że będzie to problem z firmą czy będzie to problem i nie będzie miał żadnego problemu i będzie nie być dobrym miejscem na rozpoczęcie
Bardzo zła gra lokalna, kiedy muszę wyjść Blok w gnieździe, wpada w sam blok. Pobieram tę grę dzisiaj i odinstalowuję tę grę dzisiaj
To jest tetras RIP off
Jak dotąd ta gra jest naprawdę fajna! Kolory są żywe i sprawiają, że jestem zainteresowany grą! Podoba mi się również pudełko do trzymania, które trzyma twój kawałek bloku, dopóki nie będziesz mógł go umieścić na planszy! Ogólnie mogę się zrelaksować i dobrze się bawić, próbując pobić mój najlepszy wynik! Dziękuję Block Puzzle 2021 za tak wspaniałą grę!😊
Dobra gra, ale nie zawsze łatwa, aby zachować kontrolę nad klockami