Post by barfredsnorelis on Feb 4, 2022 10:46:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wrestling Revolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wrestling Revolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha coins hack ▞▞▞
▞▞▞ Wrestling Revolution 2022 version ▞▞▞
Düşünürəm ki, daha yaxşı mənzərə lazımdır, amma yaxşıdır, ona görə də ona iki ulduz verirəm
Bunun birincisi daha gozeldir yazin Wrestling Revolition HD Bu oyun cok gozeldir
Məni səhv başa düşməyin, oyunu sevirəm, amma mənim xarakterim 99% gücə və bacarığıma malikdir, amma rəqibim hər dəfə hərəkət edəndə fərqlidir, hər dəfə onu tərsinə çevirir, mənim səviyyəmdə olmadığı kimi 75% gücü olsa belə, bu necə mümkündür və o, hələ də bütün hərəkətlərimi tərsinə çevirirdi 🤦🏿♂️
Düzgün istifadə edə bilmədiyim üçün bu oyunda problemlərlə bağlı məlumatları tapmağa çalışıram. Oyuna 2 Reytinq verdim. Düşünürəm ki, siz köhnə problemləri həll etməklə bir az daha yaxşı olardız. Uşaqlar bir neçə Çempionat əlavə etməlidirlər. YAXŞI Görünənlər
Bu oyun yaxşıdır, lakin bu oyunu daha yaxşı etmək üçün bəzi yeni hücum bitirmə hərəkətləri və bəzi təqdimat hərəkətləri əlavə etməlisiniz.....
КАРЬЕРА ДИМАСА (Wrestling Revolution 3D) #1 - YouTube
Qəsəhdi pydaaaa super
Xoşuma gəldi amma bu oyun çoxdandır eynidir .Oyunda heç bir əsas yeniləmə yoxdur və o, çox darıxdırıcı olur
Oyun dəyişdi və son vaxtlar pis oldu
Mən bu oyunları çox sevirəm, amma hiss edirəm ki, bir şey çatışmır, ona görə də onu dəfələrlə silirəm, amma həmişə geri qayıdıram, bəlkə də bu, təkrarçılıqdır, amma kim bilir
Mən oyunu bir növ bəyənmirəm. Siz oyunçunu fərdiləşdirə bilməzsiniz və nə vaxt insanlara imza atsam, mənim yalan məlumatım olmadığını deyirlər
Gözəl oyun tövsiyə edirəm
Описание Wrestling Revolution APK + Mod. Оригинальный 2D борьба игра, которая началась мобильную революцию - теперь празднует более 10 миллионов загрузок!
İki ulduz BC mən ingurd Nd idi mən daha oyunu oynaya bilmədim Af çox reklam var və bu oyun. 5 ulduz üçün kifayət qədər yaxşı deyil
Super oyundur soz tapa bilmirem
Ela oyundur
Wrestling Revolution 3D
Gözəldi mənə edirəm 👍👌
Öz xarakterinizi yaratmaq üçün pul ödəməli olana qədər yaxşı idi
Mən sizin süni intellektə necə proqramlaşdırdığınızı sevirəm ki, oyunçunun etdiyi 4 döyüşdən hər 3-nə qarşı çıxa biləsiniz. Yaxşı, siz məni məyusluqdan silməyə məcbur etdiniz. Süni intellekt mənim etdiyim demək olar ki, hər bir mübarizəni itələyə və ya ona qarşı çıxa bilməməlidir. Dropkickdən başqa heç bir şey istifadə etməyə müraciət etdim, lakin bir müddət sonra bu darıxdırıcı olur. Düzəldilsə, daha yaxşı qiymətləndiriləcək.
In wrestling Revolution 3D, how do I free my player from ...
Wrestling Revolution 3D - В этой игре вы примете участие в соревнованиях по... Скачать Wrestling Revolution 3D.
Bu yaxşı oyundur, tək odur ki, kaş səssiz düyməsi olaydı, çünki mən musiqi oxuyanda arxa planda güləşçiləri və izdihamı eşidə bilirəm, ona görə də kaş ki, səssiz düyməsi olaydı
Bu oyun çox yaxşıdır, lakin bütün siyahıları və simvolları açmalısınız ki, istədiyimiz oyunçu ilə başlayaq
Wrestling Revolution Спортске stkr
Bu oyun çox gözəl görünür bu oyun vay gözəl xərclər bahalı ekstra-adi bu indiyə qədər gördüyüm ən yaxşı oyundur daha çox oyun görmək istəyirəm daha çox oyun daha çox oyun
yuklenir mencee yaxsi oyundu
🥋🥋🥋🥋🥋🥋😎
Wrestling Revolution Sport gdu
Oyun əyləncəlidir, mənim ən çox sevdiyim döyüş yeri ofisimdə onun məzəli atması insanlar pəncərəni atdı
Ela oyundu
? Amma John Cena, rey mysterio və digər əfsanəvi nişanlar kimi daha yaxşı adlar və daha yaxşı bir neçə yaxşı qrafika, nəzarət və enyrance bunu yeniləyə bilər, zəhmət olmasa, hamısı sizə təşəkkür edir. Möhtəşəm hərəkətlər haqqında düşünün
Bu, zəhmli oyundur və qrafika və güləş bacarıqlarının ən yaxşı seçiminə malikdir. Mən bu oyunu təxminən 3 ildir oynayıram. Və bunu etmək çətindir.
Heç vaxt bu oyunu oynamayın. Arada pəhləvanlar bizim nəzarətimizi rədd edərək, öz aralarında döyüşməyə başlayırlar. Bəzən bu oyun A.I də sizinlə aldadır.
Super oyun, lakin zəhmət olmasa, f5, qısaltmaq, pop-up powerbomb, üslublar toqquşması və s. kimi daha çox hərəkət əlavə edin...
Oyun əyləncəli idi və hər şey təsadüfi idi, mən bir reklam alanda və oyun başa çatdıqda cavab verməyi dayandırır. Mən cihazımı bağlayıb yenidən açıram və o, düzəldəcək, amma reklama baxanda yenə də baş verməyəcək. Reklam zərifdir, amma ikonada beyin var idi, ümid edirəm ki, bu düzələcək.
Rəqibi sancırdım və hakim 5 saniyəyə aldadır. Rəqibim isə əlimdən qoparaq məni yerə yıxdı. Bu dəfə hakim işıq kimi sürətlidir. O, dərhal yaxınlaşır və cəmi 4 saniyə ərzində 1 2 3 saydı.
Yeni versiya ilə custamization pozuldu, bunu düzəldin və bu, qəti 5 başlanğıcdır, güləş əladır və hər şey belədir
Oyun kimi, lakin karyera rejimində çətinliklə özünüz üçün hər hansı seçim edə bilərsiniz.
The Survival Hunter Games 2 پرتحرک vhx
Təəssüf ki, bütün bu insanlar güləş inqilabı kimi bütün bu oyunlarda böyüyüblər və siz artıq öz yaradıcı ağlınızı belə istifadə edə bilməzsiniz, çünki daha özünüzü oyuna cəlb etmək üçün pul ödəməlisiniz. SİMULATOR tipli bir oyunda özünüz kimi oynaya bilmək üçün bunun üçün pul ödəməli olduğunuz tam zibildir. Bu oyunlar seriyası heyrətamiz idi və sonra təpədən aşağı düşdü. Heç bilmirəm daha hansı oyunda özünü yarada bilərsən.
Wrestling Revolution 3D MOD APK 1.71 (Unlocked) - APKdone
Oyun qaydasındadır, lakin qrafika baxımından təkmilləşdirilməlidir
Xarakterimin necə göründüyünü anlaya bilməməyim oyunu məhv edir, çünki sizin xarakterinizlə oynamaırsınız və bu oyunun çox yaxşı cəhətləri var, amma bu sadəcə oyunu məhv edir.
Bu oyun indiyə qədər oynadığım ən yaxşı oyunlardan biridir, həqiqətən əyləncəli və əyləncəli qrafikası çox yaxşı deyil, amma onlar yaxşıdı, daha nə deyəcəyəm, amma gedin oynayın oxuduğunuz üçün təşəkkürlər
oyun yaxşıdır, çünki döyüşə bilərsən, amma kimsə səni dəlicəsinə vurduqda, hətta təqdimatlar olsa belə çıxa bilmirsən, ona görə də bu oyuna üç ulduz verdim.